Wie zijn wij.

Wij zijn Martin en Saskia…

…de trotse eigenaren van Bed en Wellness de Heyde in Mariaheide. Ons avontuur begon in 2008, toen we ons prachtige jaren ’30 huis omtoverden tot een gezellige gezinswoning met eindeloze mogelijkheden.

Paardensport speelde destijds een grote rol in ons leven, en in 2010 besloten we ons perceel om te bouwen tot een stal, rijbak en weide voor onze geliefde paarden. Maar zoals dat gaat, werden onze kinderen groter en verdween de paardensport helaas uit ons leven.

Maar waar de ene deur sluit, opent zich vaak een nieuwe. Martin, die werkzaam is in de bouw, zit nooit stil. Terwijl Saskia de plannen maakt, voert Martin ze met volle overgave uit, om elke meter van ons perceel telkens weer een stukje mooier te maken.

11.573

Bakstenen

8

Raamkozijnen

1

Badkamer

5000+

m2 grond

29

Maanden

Genieten van onze prachtige accommodatie

Bed en Wellness

Na de verbouwing van onze woning en de realisatie van onze droomtuin, wilden we de stal een nieuw leven geven. Zo kwamen we in 2021 op het idee om de stal om te toveren tot een Bed en Wellness locatie, zodat niet alleen wij, maar ook anderen kunnen genieten van onze prachtige accommodatie.

Ontspannen

Bij Bed en Wellness de Heyde bieden we echter meer dan alleen een plek om te overnachten. We hebben gekozen voor de ingrediƫnten die horen bij een ontspannen verblijf. Naast een comfortabele plek om te verblijven, hebben we ook een luxe houtgestookte sauna en een hottub geplaatst, beide met uitzicht op onze natuurlijke vijver. Bij ons ervaart u het ultieme gevoel van vrijheid en ontspanning.

Dus als u graag een nachtje of meerdere nachten tot rust wilt komen en wilt genieten, dan bent u bij Bed en Wellness de Heyde aan het juiste adres. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen.

Hartelijke groeten,

Martin en Saskia